bugün

entry'ler (1148)

inönü nun kurtuluş savaşına zorla götürülmesi

Sozluge ayda bir de girsem 5 yilda bir de girsem, konu degismiyor.

steal someone s thunder

sunun cevirisi konusunda yardimci olabilir misiniz arkadaslar bir de sesli sozluk zargan tureng disinda online ne kullanabilirim.

cin musallat olan insan

Makarası bir yana, 2015’te uykum her ağırlaştığında, okuldan sonra oluyordu genellikle, 5 dk içinde uykuya dalıp karabasanla titreyerek uyanıyordum. Cidden tüm bu süreç 5 dk alıyordu. Bazen sevgilimle konuşurken akşamın 5 inde aynı şey oluyordu. Ben de diyordum ki; yine uykum ağırlaşıyor, gözlerimi açamıyorum ama 5 dkya uyanıcam görüceksin. Aylarca bu şekilde devam etti. Sonra bir gün kendiliğinden geçti. Şimdi yeniden başladı. Ağlayarak uyandım bu kez, bu yüzden uyuyamıyorum. Uykumun anasını sikiyorlar kısacası, benimle ne alıp veremedikleri varsa artık.

geceye bir uykusuzluk sebebi bırak

Kardeşimin arkadaşının ağzını burnunu kırmak istiyorum, kardeşimi üzdüğü için. Ve üstüne üstlük oturmuş; değmeyen, psikolojisi bozuk, edep yoksunu insanlar yüzünden akşamının içine ediyor ya. Hangisini döveyim anlamadım ki.

isviçre

Sorunsuz nadir ülkelerden diye düşündüğümüz ama öyle olmayan, aynı şekilde muhacir problemi yaşayan bir ülke. Farkı ise bu ülkede devlet ülkeyi muhacirler içinde uygun sağlıklı bir yaşam alanına dönüştüreyim derken ( örneğin onlar için önemli olan dini sembolleri kaldırarak ) kendi halkını huzursuz ediyor. Ülkeye giden muhacirler ülkenin kültürüne yaşam şekline ayak uydurmaya çalışmak saygı duymak yerine, gruplaşmayı ve insanların geleneklerine karşı çıkmayı tercih ediyor dolayısıyla ülke kültür ve geleneğini yavaş yavaş yitirmeye başlıyor. Buna da rağmen çizgilerini bozmayıp , sessiz kalmayı tercih ediyorlar.

hande erçel

Ya yemin ediyorum benim o kadar param olsa estetiğe bile gerek duymadan ondan on kat daha güzel görünürüm. Ne kadar büyütülüyor şu kadın ya.

poşetin parayla olmasını savunan zihniyet

Git başka yerlerde oku oku sonra aynısını al buraya kopyala senin fikrinmiş gibi.

hiçbir zaman mutlu olamayacak insanlar

Mükemmelliyetçi insanlar
Yaptıkları, söyledikleri,gördükleri,tanıdıkları, duydukları hiçbir şeyden memnun olamayacaklar çünkü hep daha iyisini bekleyecekler.

9gag

O değilde biraz önce Czn Burak ( Hataylı aşçı ) nın vay be neredeyse 5 milyon takipçisi var derken, bu aşçının videosunu paylaşan 9gag in neredeyse 49 milyon takipçisi olduğunu daha yeni farkediyorum.

triple whopper

Deli gibi açım şu an. Adet dönemi, hamilelik gibi anasını satayım neyi görsek duysak canımız istiyor.

türkiye nin fransa uyarısı

Neymiş Fransa’ya gidecek vatandaşımız kendisine dikkat etsinmiş.. duyan da umurundayız sanacak hey allahım ya. Bizim kendimizi sizden korumamız lazım onlardan değil.

anın görüntüsü

görsel

fransada eylem yapan sarı yelekliler

Diesel için çevreye zararlı bu nedenle fiyatını yükselteceğiz derken benzine de zam yapan,
Emeklilik yaşını yükseltmeye çalışan,
Paris şehrine girişte ücret talebiyle başlayıp sonrasında her şehre girişin ücretlendirilecek olma ihtimalinden,
Maaşları zaten düşük olan hemşirelerin maaşlarının daha da düşürülmesi planlandığından ve daha bunun gibi birçok nedenden ötürü sinirlerin gerildiğini göstermek isteyen eylemciler.

sevgiliyi kendine bağlama yolları

içten sevin ve ne olursa olsun sıkboğaz etmeyin.

yaş ilerledikçe katlanılması zor olan şeyler

Yaşın ilerlemesi.

anın görüntüsü

görsel

rüya görmek

Sağlıklı olduğunuzu gösteriyor ama gördüğüm şeyler sağlığımın içine sıçıyor. Bıktım hayatımdaki her detayı rüyamda görmekten.

yaşam ağacı

Bahreyn de, bir çölün ortasında, hiçbir su kaynağı olmadan yıllardır yerinde duran, dünyanın bir çok yerinden insanların ziyaret edip, kimilerininse hep orada olacağını bildikleri için üzerine grafiti yaptıkları ağaç.

am üstünde reçel bugünler de geçer

Güzel bir haftasonu geçirirken arada kültürleneyim diye girdiğim sözlükte böyle mal mal başlıklar görünce, sözlükten soğumak.

gecenin resmi

görsel